dimarts, 24 de novembre de 2015

JORNADA DE PORTES OBERTES

Dissabte, 21 de novembre, Dia internacional de les persones sense llar, es va fer la jornada de portes obertes a la torre. 
Van venir-la a visitar-nos una vuitantena de persones. Algunes van portar vambes i sacs de dormir, altres s'interessaven pel projecte, llegien els comentaris i les  informacions que es van penjar pels diferents espais.  
Vam rebre també la visita d'algunes residents del Refugi d'Obreres, i també d'algunes germanes, Filles de la Caritat,  que havien viscut a la casa i vam poder escoltar els seus records. 
Va ser un dia festiu i enriquidor i la gent que ens va venir a visitar es va quedar força estona gaudint del sol, i de la companyia, al jardí del Refugi d'Obreres. 
Persones conegudes, veïnes, persones ateses, persones voluntàries... Tothom va anar circulant per aquesta casa comuna i compartida que Heura sempre ha somniat i ha volgut fer realitat. 
Gràcies a totes les persones que ho esteu fent possible!


UNA VISITA AL REFUGI ANTIAERI DE LA PLAÇA DEL DIAMANT

Dintre dels actes programats per la Fundació de la Festa Major de Gràcia adreçats a homenatjar a l’escriptora MERCÉ RODOREDA  autora de l...