Pàgines

dimarts, 30 de maig del 2017

VACANCES EN PAU

Vols acollir un infant sahrauí aquest estiu?

Es busquen famílies d'acollida a Gràcia per a infants sahrauís que viuen als camps de refugiats de Tindouf. 

Des de fa més de 15 anys, Gràcia participa al projecte Vacances en Pau, amb el que milers d’infants refugiats venen a passar dos mesos durant l’estiu en famílies d’acollida. L’objectiu d’aquest projecte és que els infants passin una revisió mèdica completa, que tinguin una bona alimentació i que comparteixin experiències i vivències enriquidores. ANIMA’T A VIURE AQUESTA EXPERIÈNCIA!

Gràcia amb el Sàhara és una associació sense ànim de lucre que treballa per difondre i sensibilitzar sobre el conflicte del Sàhara Occidental i la vulneració de Drets Humans que pateix el poble sahrauí des de fa més de 40 anys.

El poble sahrauí viu dividit, una meitat sota la ocupació marroquina, patint tortures i repressions, i l’altra meitat als camps de refugiats situats al sud oest d’Algèria, a Tindouf.

Des de l’associació col·laboren en diferents projectes, tant propis com d’ACAPS o del Front Polisari, per tal de donar suport al poble sahrauí. Per altra banda també fan diferents actes i activitats per difondre la causa sahrauí a Gràcia, com cinefòrums, vermuts solidaris, paradetes... I participem de campanyes de recollida per emergències que puguin succeir als camps de refugiats. 

Informa't a Gràcia amb el Sàhara



 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...