Pàgines

dimarts, 11 de juliol del 2017

EL CENTRE HEURA A L’ESPAI SOLIDARI DE RÀDIO GRÀCIA


El passat dia 3, una representació del CENTRE HEURA va ser convidada al programa de RÀDIO GRÀCIA: L'ESPAI SOLIDARI que presenta i dirigeix el Sr. ENRIC CASTELLÀ.

En Juanjo, l'Olga i en Joan Samsó varen acudir a la convocatòria en representació dels usuaris, el primer; dels Serveis Professionals del Centre, la segona, i del voluntariat, el tercer. L'espai radiofònic està adreçat a presentar cada setmana a una entitat amb finalitats solidàries.

Prèviament al directe i per dos motius, el Sr. Castellà ens va llegir i comentar les preguntes que havia preparat per a l'espai: un motiu, saber les temàtiques a tractar cadascú de nosaltres, i en segon lloc, veure si a més a més i hi havia algun altre tema que nosaltres consideréssim d'interès donar-lo a conèixer.

Cal dir que, malgrat ser un espai en "directe", l'hora que va durar el programa va transcorre amb un càlid i relaxat ambient fet que va donar als tres representants d'Heura l'oportunitat d'explicar i esplaiar-se a cada pregunta.

Tots van donar els seus punts de vista, en especial en respondre a les preguntes del Sr. Castellà: Què representa o ha representat per a tu el Centre Heura? Què t'ha aportat? Sobra dir que els tres punts de vista dels entrevistats va coincidir en una sola paraula significativa: acolliment de la persona.

En acabar vàrem poder fer-nos unes fotografies, tant per l'arxiu i la web del Centre, com pel Sr. Castellà que ens va confessar guarda en un àlbum, fotos de les entitats que passen pel seu Espai Solidari.

Finalment vàrem agrair-li en nom del Centre Heura, l'oportunitat que per mitjà d'aquest espai radiofònic ens va donar per difondre les activitats, l'esperit i els objectius que ens mouen.

A la web de Ràdio Gràcia, ja es pot escoltar el podcast del programa. Esperem que us agradi!

Font de la imatge: Associació de Veïns i Veïnes Coll-Vallcarca

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...