Pàgines

dijous, 26 d’octubre del 2017

CURS DE PINTURA - TALLER LLUISOS DE GRÀCIA

Des d'inicis d'octubre, i en el Taller de Pintura que han organitzat els Lluïsos de Gràcia pel present curs 2017 – 2018, el nostre benvolgut RAFA MARTÍNEZ participa com a alumne i sota la direcció del professor Ramón Soler, d'un curs especialitzat en la pintura d'aquarel·la, curs que finalitzarà el juny del 2018. 

En Rafa s'ho ha agafat amb molt d'interès doncs té ganes d'aprendre aquesta tècnica, d'altra banda, gens fàcil. Les classes es fan els dimarts i dijous amb un total de 6 hores setmanals. 

Hem visitat l'aula, parlat amb el professor i fotografiat en Rafa en plena feina de creació. L'ambient de treball del Taller (5 persones) és fantàstic. Ens ha ensenyat els seus primers treballs d'aquarel·les i hem constatat que, en pocs dies d'aprenentatge ha avançat visiblement. Ho diem perquè entre el seu primer dibuix i el darrer es denota una considerable millora. 

Us adjuntem algunes fotos d'aquests treballs. Ens satisfà veure en Rafa integrat en el grup i amb afany d'aprendre. Endavant, RAFA.

T'agradaria apadrinar algún taller com aquest? Col·laborar amb Heura i fs possible la nostra feina. Informa't i no dubtis en fer un cop d'ull en aquest enllaç! GRÀCIES!










 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...