Pàgines

divendres, 17 de novembre del 2017

PER TAL D’ESCRIURE BÉ I MILLOR

Ja sabeu que a l’Albert Torres li agrada escriure. Ho fa espontàniament i també col·laborant amb el butlletí “La Veu d’Heura”, on les seves opinions i històries es llegeixen amb interès.

Fa poc, ens va manifestat el seu desig d’aprofundir en la qualitat de la seva escriptura i redacció, i des del Centre i per tal de recolzar el seu propòsit, vàrem connectar amb una de las professores de l’OBRADOR D’HISTORIES, associació de difusió cultural sense ànim de lucre ubicada a Barcelona.

Parlant amb una de les persones que conformen el professorat de l'Obrador i exposant la voluntat de l’Albert, vàrem acordar amb la Sra. Carme Ripoll, que ella faria de “tutora a distancia” de l’Albert i l’ajudaria en tot el possible a millorar.

L’Albert va agafar el compromís de redactar mensualment dos escrits que la Carme analitzaria, afegint després les correccions i recomanacions que l’Albert haurà de tenir present per tal de millorar. Un acord que ja ha començat a funcionar.

L’Albert ja ha presentat els seus primers escrits que tot seguit enviem a la Carme i de la que esperem rebre la seva opinió i consells.

Mentre, ell segueix treballant en el proper compromís redactat.

Ànims, Albert. S’està gestant un nou escriptor.

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...