Pàgines

dijous, 3 de maig del 2018

SANT JORDI 2018

Aquest Sant Jordi ha durat més que mai! Vem començar el dia 18 d’abril i hem estat venent gairebé una setmana i mitja, per a que tothom tingués l’oportunitat de passar-se i aportar alguna moneda a canvi d’una manualitat feta entre voluntaris i persones ateses al Centre Heura. 
Tot i que sembla que no hi hagués molt quòrum de venta, el fet que estiguéssim més dies ha fet que mica en mica s’omplís la pica! Així que un any més, entre voluntàries i persones ateses s’ha fet un bon equip per aportar una mica cadascú. Com ja s’ha establert per segon any consecutiu, el nostre amic i pintor Rafa ens ha fet un disseny nou de punt de llibre així com el Christophe ens ha ajudat força amb les roses de filtre de cafè, l’Andrès i el Constantin pintant i decorant amb diferents dibuixos, el Balasz ajudant a vendre...en definitiva, el Sant Jordi que vivim a Heura és de festa i convivència i és el que gaudim més d’aquesta festivitat catalana.
Gràcies a tots els que ho heu fet possible! 😊 

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...